1/19/2014

Helsinki Helsingfors

Heippa!

Tää viikonloppu on ollu tosi kiireinen ja helpotusta ei tuu koska koeviikko alkaa. Niin siis lauantaina kävin helsingissä tuhlailemassa (teen vaan järkevii ostoksii oikeesti) ja tänään sit olin töissä ansaitsemassa kulutetut rahat takas. Haha. Lupailin että teen postauksen asioista mitä ostin ja tässä on nyt niistä muutama. Lopuista laitan kuvia myöhemmin, sitten kun ottanu niistä kuvat lol. Esimerkiksi ostin ihanan paidan monki:sta ja se makso vaan kympin kun alkuperänen hinta oli 40€. Like I said, teen vaan järkeviä ostoksia. Äää rakastan sitä paitaa ❤️
No mutta, nyt siis niihin asioihin mistä mulla on jo kuvat valmiina. 

Eikai taas uudet ripset janina?!?! Kylllääää! Ostin kahdet ja niissä toisissa on vielä hienommat jalokivet mutta huom. ne ei oo eyluren!!


Mun uus rakkaus<3 Macin matta huulipuna, väri on nimeltään "kinda sexy" ...no miau vaan. 

Macin fix plus spray, tällä kuulkaa meikki pysyy naamassa varmasti hela dagen. Jos sitä meikkiä siis edes käyttää l.o.l.
(Käytän tota sanaa ihan liikaa kun kirjotan tänne blogiin..se vaan sopii jokapaikkaan kirjotetussa muodossa. Puhekielessä en sitä kyllä käytä koska 1. Se kuullostaa tyhmältä 2. Siis d44 ollaax vähä niiq teineiii? Ei olla.

Tsädääääm buttericksin mysteeripussi, lällälläää en kerro mitä siellä on :3

Ja viimesenä, starbucks <3 toi oli vaan liian hyvää. Join kaikkee mahollista koko päivän (don't get me wrong) ja oisin niiin halunnu mennä kokeilemaan bubble tea-juomaa ja kävin kuolaamassa siinä ikkunan takana ja melkein kosketin oveb kahvaa mutta päätin, että no more nesteruokailua. Seuraavalla kerralla meen siihen putiikkiin ja maistan bubble tea:tä koska ne maut kuullosti niin herkullisilta mitä sieltä seinältä tarjonnasta luin.

Päivän hauskin asia oli kyllä kieltämättä se kun kampin eessä 13-v. tytöt osotti mieltään siitä, että 1D (one direction) pitäs saada Suomeen. Joo kyllä menin mukaan (lue toi lause sarkastisella äänensävyllä) ja siellä oli jotain 4 poliisiautoo vahtimassa niitä ja jokapuolella oli suomen ja brittien lippuja. 

Eipä tässä muuta, koittakaa jaksaa koulun kanssa, kyllä se lukiotuska aikanaan loppuu, mulla nimittäin tarpeeks pian hehe >:3

Janina 

4 kommenttia:

  1. Hihi :3 Ihana nimi tolla huulipunalla ja värikin näyttää aika herkulliselta! <3


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih niin on:)) mun mielestä se ei ehkä ihan oo noin punertava oikeesti vaan enemmänkin sellanen persikan värinen, tykkään kovasti<3

      Poista
  2. kivoja ostoksia :>! vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) kuvat, ulkoasu, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kuulla! <3 käyn kohta vierailulla tossa sun blogin puolella :)

      Poista