12/06/2013

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Moikka!
Ajattelin kirjotella vähän kuluneen viikon tapahtumista näin itsenäisyyspäivän kunniaksi. Tiistaina kävästiin Helsingissä Studia messuilla ihmettelemässä, että mikä se tulevaisuuden ammatti voisi olla. Sain mukaan läjäpäin esitteitä ja kivoja muistoja ja esineitä, kuten mahtavan paristoilla toimivan valotikun! Ne loppu kesken ja meidän piti oottaa ikuisuus että saatiin sellaset, mutta oli se odottamisen arvosta. Se vilkkuu/loistaa 7 eri tavalla haha. Juttelin jonkun mukavan tyypin kanssa joka oli Helsingin yliopistosta valmistunut ja edusti humanistista puolta. Noh, selvisi että hän oli juuri valmistunut englannin opettajaksi. Jei!
Studia messuilla viihdyttiin Eerikan kanssa ihan hyvin, mutta oltiin jo etukäteen päätetty että mennään käymään Helsingin keskustassa myös. Messukeskus oli Pasilassa, joten mentiin paikallisjunalla sitten keskustaan. Pelkäsin junalla menoa, ja vielä enemmän paluuta, koska aika oli kortilla ja ei tiedetty millä junalla pitäisi mennä. Onni oli matkassa. Olisimme halunneet käydä starbucksissa ja itseasiassa käytiin siellä mutta ei ostettu mitään...koska jono oli pisin ikinä! Piipahdettiin stockmannilla, gina tricossa, one wayssa, monkissa ja mäkissä......hampurilaisen syöminen herätti katseita junassa..heeeh...yhyh. Bussimatkalla kotiin päin nukahdin hetkeksi ja kuulemma näytti siltä kuin niskat ois katkennu.

Sanoin, että kirjotan kuluneesta viikosta mutta mitään ei oo oikeestaan tapahtunut. Olin eilen koulussa ja töissä ja ihmeen hyvin jaksoin tolkuissani koko päivän. Tänään en olis millään halunnut nousta sängystä ylös (uuttako?). Oon kuitenkin saanut aikaseks leipoa pipareita. Oon leiponu AINA itsenäisyyspäivänä niin kauan kun muistan. Laitan muutamia kivoja kuvia mun leipomuksista. Lopussa tulee myös ei mitenkään asiaan liittyvä kuva mun tekoripsistä, mistä taisin aiemmin luvata kuvaa.


Tykkään aina taiteilla omalaatuisia pipareita ja nää on nyt omalta osalta melko ajankohtasia! (final countdown: 5 days)

Boo, laadulle kävi huonosti. 

Eilen oli mun lempparibändin comeback ja linkkaan teille tähän niitten IHANAN JA HERKÄN JA MAHTAVAN biisin, enjoy! :3




Btw 2 000 000 katselua KAHDESSA PÄIVÄSSÄ! Kpop vihaajat, go home and cry.

Hyvää joulunodotusta kaikille!!

Janina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti