2/19/2014

I'm back

Moikkaaa!
Pitkästä aikaa kirjottelen! Elämä on tällä hetkellä tosi ykstoikkosta: herään, syön aamupalaa, luen yo:ihin, käytän koiran ulkona, syön, luen lisää, katon tv:tä, syön, menen saunaan ja nukkumaan.  Ajattelin, että mun pitäis varmaan kertoa teille mun penkkaripäivästä ja abiristeilystä koska ne on molemmat jo takanapäin. Penkkaripäivä oli tosi hauska ja abiristeily.....nightmare. Haha. Ruoka oli hyvää ja samoin kännisten huolimattomuus, sillä löysin penkin välistä 20€. Ei valittamista. Paitsi sain nukuttua vaan jotain 2h mikä ei todellakaan oo tarpeeks mulle. Laitan muutamia edustavia kuvia tänne sekä penkkareista, että abiristeilystä.

Baby and pony.

Snowqueen, avatar, zorro, catwoman, baby ja pony. My girlllzzz.

Tän pölläsin joltain mun luokkalaiselta. Siinä mahtavin 3D!

Sitten abiristeily ja nam alotetaan ruokakuvalla.

LYSEO ei osannut olla hiljaa ravintolassa, oltiin koko koulu nolon äänekkäitä. GO LYSEO! love you guys

Enempää edustavia kuvia ei ookkaan..:D ruokailu oli meillä vasta klo 22 joten...

Tadaaa lupasin kuvia ja kuvia saitte! 

Nyt sitten takaisin tähän päivään. Kävi apteekissa ja koska tykkään kokeilla kaikkea uutta niin ostin Vichyn dermablend meikkivoiteen, minkä pitäis peittää KAIKKI mahdolliset ihovirheet. Ostin sen sen takia, että siinä on suojakertoimet 30 ja se ei tuki ihohuokosia. Awesome!



Perjantaina jalkaleikkaus ja keppien kanssa kävely ainakin viikon verran. Hienoa....eipä tässä muuta tällä hetkellä. Koittakaa jaksaa abiturienttiystäväni! 

Janina












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti